Visie

Inspanning en ontspanning, ambitie en prestatie, sociale betrokkenheid en gezelligheid. Dit zijn voor ons de drijfveren om de hardloop- en wandelsport te beoefenen. Het zijn tegelijkertijd ook de pijlers waar onze prachtige vereniging op drijft.
Een vereniging die bloeit en groeit, dat is fantastisch om waar te nemen. Het geeft ons in ieder geval ontzettend veel energie, om ook de komende jaren onze leden datgene te bieden waar behoefte aan is: variatie in hardloop- en wandelaanbod, gediplomeerde trainers, stabiliteit, continuïteit en niet te vergeten de sociale activiteiten.

De toegankelijkheid tot de Lopersgroep Arcen-Lomm-Velden is laagdrempelig in meerdere opzichten. Een geringe jaarcontributie en het gemakkelijk leggen van nieuwe sociale contacten zijn hiervan mooie voorbeelden. In een ontspannen sfeer andere mensen ontmoeten en gezamenlijk hetzelfde trainingsprogramma afwerken. Binnen onze vereniging wordt er geen onderscheid gemaakt tussen “snelle” en “minder snelle” lopers. De leden die voorop lopen komen altijd weer terug naar degene die achter hen lopen. Samen starten en samen finishen !!

Wij zijn er trots op (bestuurs)lid te zijn van de Lopersgroep Arcen-Lomm-Velden.

Anita en René.